ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Εκδηλωση προς τιμη των Καθηγητων - Εισηγητων και των μαθητων - γονεων που παρακολουθησαν το προγραμμα, της Σχολης Γονεων Δημου Παλληνης

Το Τμήμα Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης με αφορμή την ολοκλήρωση του Προγράμματος Σχολής Γονέων 2018-2019 πραγματοποίησε εκδήλωση για να τιμήσει τους καθηγητές-εισηγητές και τους μαθητές-γονείς που παρακολούθησαν το πρόγραμμα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.

Ο Δήμαρχος, κ.Αθανάσιος Ζούτσος στο χαιρετισμό του συνεχάρει τους διοργανωτές της Σχολής Γονέων, ευχαρίστησε τους καθηγητές -εισηγητές για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τους μαθητές- γονείς για την επιμέλεια και βούληση τους να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για τον ρόλο των γονέων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι "Γονέας δεν γεννιέσαι αλλά γίνεσαι".

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους οι 33 εθελοντές εισηγητές της Σχολής Γονέων και τους δόθηκε ένα αναμνηστικό δώρο φτιαγμένο από την ομάδα κατασκευής μουσικών οργάνων της Εναλλακτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Το πρόγραμμα συνεχίστηκε με την απονομή των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους μαθητές –γονείς. Επιπλέον, βραβεύτηκε για τη συνολική συμμετοχή και αρωγή της στο πρόγραμμα της Σχολής Γονέων, η Διευθύντρια του σχολείου κ.Αφροδίτη Καποθανάση.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν:

  • Η χορωδία Con Anima με τον Σύλλογο Γυναικών Γέρακα «Εργάνη» υπό την καθοδήγηση της κ Ιουλίας Τζαννετουλάκου, μουσικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

  • Οι μαθητές του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Παλλήνης με χορευτικό πρόγραμμα, υπό την καθοδήγηση της κ.Μαριλένας Γκούνια, Υπεύθυνης Κοινωνικής Λειτουργού.

  • Η ομάδα παιδιών της Δημιουργικής Γραφής του 3ου Δημοτικού Γέρακα υπό την εποπτεία της κ.Αφροδίτης Χαραλαμπάκη.

  • Το Bazar από το “ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”.

Τέλος, καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η συνεισφορά

  • των Αντιδημάρχων κ.Δημήτριου Μπαξεβάνη και κ. Βασίλη Δημητριάδη,

  • των πρόεδρων των Σχολικών επιτροπών του Δήμου, κ.Γιώργου Μουρτζιάπη και κ Άγγελου Λιακόπουλου ,

  • του Πρόεδρου του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, κ.Φώτη Αβαρκιώτη καθώς και

  • του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, κ.Δημήτριος Μπαξεβάνης, η Αντιδήμαρχος Υγείας κ.Πόπη Ζινέλη, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ.Βασίλης Δημητριάδης, ο Αντιδήμαρχος Ύδρευσης, κ.Θεόδωρος Σταματίου, οι πρόεδροι των Σχολικών επιτροπών, κ.Γιώργος Μουρτζιάπης και κ.Άγγελος Λιακόπουλος, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, κ. Φώτης Αβαρκιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ.Σμέρος, αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και η Προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού, κ.Γιάννα Κάζου.

Την επιμέλεια και τον συντονισμό της Τελετής Λήξης είχαν η κ.Ελίνα Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ψυχολόγος, και η κ.Ανδρομάχη Σπάρτσιου, Κλινική –Κοινωνική Ψυχολόγος του Τμήματος.

Η εκδήλωση έκλεισε με την υπόσχεση για συνέχιση του προγράμματος της Σχολής Γονέων την επόμενη σχολική χρονιά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ