Την Παλληνιώτισσα πρωταθλήτρια Ακροβατικής Γυμναστικής Αναστασία Παρθενίου και τον αθλητικό παρτενέρ της Γιώργο Τάτο συνάντησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Τον Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη επισκέφθηκαν την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στο Δημαρχιακό Μέγαρο δύο νεαρά μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Ακροβατικής Γυμναστικής του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος», οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής, που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία 12-15 Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Θάνος Οικονόμου, συνεχάρησαν την Παλληνιώτισσα αθλήτρια Αναστασία Παρθενίου και τον αθλητικό παρτενέρ της Γιώργο Τάτο για την προσπάθεια και τις επιτυχίες που έχουν σημειώσει μέχρι τώρα και ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής.

Να σημειώσουμε ότι η 14χρονη Αναστασία και ο 17χρονος Γιώργος έχουν ήδη στο ενεργητικό τους πολλές σημαντικές διακρίσεις- μετάλλια σε Πανελλήνια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Ο Δήμαρχος απευθυνόμενος στους αθλητές, τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρό τους, παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουν και δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους και θα τους στηρίζει, όπως και κάθε άλλη ατομική ή συλλογική προσπάθεια αθλητών του Δήμου.

Ο κ. Αηδόνης σημείωσε ακόμη τη βούληση της νέας Δημοτικής Αρχής να αναβαθμίσει και να συντηρήσει σωστά τις αθλητικές υποδομές του Δήμου αλλά και να δημιουργήσει νέες, έτσι ώστε η περιοχή να μετασχηματιστεί σε ένα δυναμικό φυτώριο αθλητών και υγιούς ανάπτυξης του συνόλου της κοινωνίας.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο