Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου

Τρίτη, 28 Μαΐου 2024

Τον Βουλευτή ΝΔ Ανατολικής Αττικής Βασίλη Οικονόμου υποδέχτηκε σήμερα στο Δημαρχιακό Μέγαρο ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Βουλευτή και τους συνεργάτες του για την πορεία έργων όπως το αποχετευτικό και ιδιαίτερα για τον προγραμματισμό της νέας Δημοτικής Αρχής όσο αφορά στο σχέδιο πόλης, τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων, τη δημιουργία νέων δομών Αθλητισμού & Πολιτισμού και δεδομένης της αντιπυρικής περιόδου για τα προβλήματα που παρουσιάζονται λόγω υποστελέχωσης και έλλειψης ειδικού εξοπλισμού. Επίσης ο κ. Αηδόνης αναφέρθηκε στα κρίσιμα έργα που διεκδικεί ο Δήμος από την Κεντρική Διοίκηση του κράτους προκειμένου να αποφορτιστεί η πόλη από τη μεγάλη κυκλοφοριακή επιβάρυνση και να δημιουργηθούν συνθήκες ανάπτυξης με σύγχρονους όρους.
Ο κ. Οικονόμου με την ιδιότητα στελέχους της κυβέρνησης αλλά και αυτή του Βουλευτή Ανατολικής Αττικής δεσμεύτηκε να υποστηρίξει τα αιτήματα της Δημοτικής Αρχής και τις πρωτοβουλίες του Δημάρχου που εντάσσονται στο πλαίσιο εφαρμογής του τεχνικού προγράμματος του Δήμου.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο