Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο

Στο πλαίσιο θεσμικών  συναντήσεων που πραγματοποιεί ο  Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης υποδέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημαρχιακό Μέγαρο τον Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο.

Κατά τη συνάντηση στην οποία ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ‘Αρης Βίτσιος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Κοινότητας Ανθούσας Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης,  ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Περιουσίας και Κοινότητας Παλλήνης Παναγιώτης Μερτύρης και ο Γ. Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Δριβάκος, συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν στη συνεργασία Δήμου και Αποκεντρωμένης Διοίκησης και ειδικότερα στα γραφειοκρατικά και διαδικαστικά θέματα που ενίοτε αποτελούν σημεία καθυστέρησης στην πορεία των έργων.

Ο Δήμαρχος ζήτησε από τον Γραμματέα τη μέγιστη δυνατή υποστήριξη στην καθημερινότητα των υπηρεσιών του Δήμου και έλαβε τη διαβεβαίωση πως η Αποκεντρωμένη Διοίκηση θα βρίσκεται στο πλευρό της Παλλήνης και στην προσπάθεια που γίνεται από τη νέα Δημοτική Αρχή προκειμένου να γίνουν όλοι περισσότερο αποτελεσματικοί προς όφελος των Δημοτών.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο