Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου για τη συγκοινωνιακή διασύνδεση του Δήμου με τις κοινότητες

«Είμαστε συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για δημιουργία δικτύου Συγκοινωνίας που θα ενώνει όλο το Δήμο» δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΣΥ Α.Ε. Στέφανο Αγιάσογλου, ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης.
Στη συνάντηση εργασίας στην οποία συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άρης Βίτσιος και οι Αντιδήμαρχοι Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, Παναγιώτης Μερτύρης και Απόστολος Καρανίκας, συζητήθηκαν οι όροι συνεργασίας μεταξύ Δήμου Παλλήνης και ΟΣΥ Α.Ε. προκειμένου να παρασχεθεί ικανός αριθμός λεωφορείων που θα καλύπτει τις ανάγκες σύνδεσης των τριών κοινοτήτων με κεντρικά σημεία του Δήμου αλλά και μεταξύ τους.
Το επόμενο βήμα ανέφερε ο κ. Αηδόνης είναι να μελετήσουμε τις προτάσεις της ΟΣΥ Α.Ε. που θα δημιουργηθούν με βάση την τεχνογνωσία της και να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του σχεδίου μας.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο