Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τις γυναίκες μέλη του ΚΑΠΗ Γέρακα

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών μελών του ΚΑΠΗ Γέρακα στο κάλεσμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με σκοπό την ανακοίνωση νέων δράσεων, δραστηριοτήτων και υπηρεσιών για όλα τα ΚΑΠΗ του Δήμου.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ΚΑΠΗ, περισσότερες από 100 γυναίκες ζήτησαν και έλαβαν την υπόσχεση από τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Καρκούλια για την αναμόρφωση του θεσμού και την καθιέρωση διαρκών δραστηριοτήτων για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, κάτι που όπως ανέφεραν δυστυχώς είχαν στερηθεί μέχρι σήμερα.
Ο κ. Χρήστος Αηδόνης ανέφερε μεταξύ άλλων πως πλέον οι γυναίκες θα αντιμετωπίζονται ισότιμα στα ΚΑΠΗ του Δήμου και ειδικό πρόγραμμα θα λάβει χώρα. Επίσης ο Δήμαρχος τόνισε πως όλοι ως κοινωνία και ειδικά η Δημοτική Αρχή, οφείλει να στηρίζει την τρίτη ηλικία προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, δημιουργώντας καθημερινά συνθήκες κοινωνικοποίησης και άρσης κάθε μορφής αποκλεισμού. Παρόντα στη συνάντηση τα στελέχη και εθελοντές των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου και η Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Γέρακα Ανδριανή Βούξινου.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο