Συνάντηση του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη

Με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024.

Ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από την Αντιδήμαρχο Παιδείας και Οικογένειας Φιλίτσα Δασκαλάκη και την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ασπασία Τσιτζικάκη, ενημερώθηκε για όλες τις πολιτικές της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου, που αφορούν στην Κοινωνική Συνοχή και την Οικογένεια και τη συνεργασία με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Αηδόνης παρουσίασε στην Υπουργό, τους στόχους της νέας Διοίκησης του Δήμου που αφορούν στη στήριξη του θεσμού της οικογένειας αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ έγινε αναφορά και στα θέματα των Ρομά και τις γενικότερες παρεμβάσεις που άπτονται της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Συμφωνήθηκε η υλοποίηση δράσεων από την πλευρά του Δήμου Παλλήνης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, που αφορούν κυρίως στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας κατά των φαινομένων της βίας των ανηλίκων, πρωτίστως στο πλαίσιο της Σχολικής Κοινότητας.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «η κα Ζαχαράκη σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα που βρίσκεται στην ηγεσία του νεοσύστατου Υπουργείου, έχει να επιδείξει ένα ιδιαιτέρως πλούσιο έργο και το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα της Ανατολικής Αττικής, βοηθά στην ανάπτυξη κοινών πολιτικών μεταξύ Δήμου Παλλήνης και κεντρικής Διοίκησης του κράτους, για την βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης του συνόλου της κοινωνίας».

Παρών στη συνάντηση και ο Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Δημάρχου Γιώργος Σηφομιχελάκης.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο