Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με τις υπεύθυνες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024, με τις υπεύθυνες των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, παρουσία της αρμόδιας Αντιδημάρχου Φιλίτσας Δασκαλάκη και του Γ. Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Δριβάκου.

Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τα γενικότερα ζητήματα των Βρεφονηπιακών Σταθμών, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ εξετάστηκε το νέο καθεστώς λειτουργίας τους από τη στιγμή που η διοικητική τους ευθύνη – λόγω κατάργησης του υπεύθυνου νομικού προσώπου – περιέρχεται ολοκληρωτικά στον Δήμο.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Η κατάσταση λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών ενός Δήμου πρέπει να είναι άριστη. Η προσπάθεια είναι καθημερινή και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και αυτό πράττουν οι υπεύθυνες των δομών αυτών αλλά και στο σύνολο το προσωπικό τους.  Από την ενημέρωση που είχαμε, αλλά και από τις αυτοψίες που διενεργούμε, προκύπτουν θέματα υποστελέχωσης τα οποία θα πρέπει να καλύψουμε. Επίσης θα πρέπει να βελτιώσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας, όπως και των υποδομών. Χωρίς πολλά λόγια, θα κάνουμε το καλύτερο για παιδιά μας και τις οικογένειές τους, Πολύ σύντομα η πρόοδος και αλλαγή θα είναι ορατή».

 

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο