Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη με την ανάδοχο εταιρία για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, με την ανάδοχο εταιρία για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου.

Ο Δήμαρχος παρουσία του Αντιδημάρχου Δημοτικής Περιουσίας και Κοινότητας Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη, του Αντιδημάρχου Εξυπηρέτησης του Δημότη και Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Νίκου Κούτρα, του Γ. Γραμματέα του Δήμου Γιώργου Δριβάκου, του συμβούλου του για θέματα δικτύου πόλης Γιώργου Αποστολόπουλου και στελεχών των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους της εταιρίας για την πρόοδο των εργασιών, τις τεχνικές δυσκολίες του έργου, καθώς και τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις ή άλλα προσκόμματα που εμποδίζουν την ομαλή υλοποίησή του.

Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Υπάρχουν σαφώς περιθώρια βελτίωσης της ταχύτητας υλοποίησης του έργου κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης του Δήμου μας. Οριοθετήσαμε το νέο τρόπο συνεργασίας της αναδόχου εταιρίας με τις τεχνικές μας υπηρεσίες, έτσι ώστε να διευκολύνεται το έργο και επιπλέον οι δημότες μας να οχλούνται κατά το ελάχιστο από τυχόν ζημιές που προξενούνται σε άλλα δίκτυα. Επιπλέον, εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή θα παρέμβουμε, όπου θεωρούμε απαραίτητο προκειμένου να αρθούν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις από τρίτους φορείς, που επιβραδύνουν την κατασκευή του δικτύου. Διαπιστώσαμε αρκετές τέτοιες περιπτώσεις. Το έργο μπαίνει σε μία νέα τροχιά, με καλύτερη συνεννόηση, προγραμματισμό και πολιτική βούληση να μην εξαντληθεί ο χρόνος σύμβασής του. Αυτό θα σημάνει για εμάς μεγάλη επιτυχία, αλλά κυρίως για τους Δημότες μία σαφή βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο