Στην τελετή παράδοσης δύο νέων οχημάτων για την πυροπροστασία του Πεντελικού Όρους, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης

Στην τελετή παράδοσης δύο ολοκαίνουριων διπλοκάμπινων 4×4 χωρητικότητας τουλάχιστον 500 lt νερού το καθένα, προς τον Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού Όρους από την Περιφέρεια Αττικής, παραβρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς παραδίδοντας τα κλειδιά των οχημάτων στον Πρόεδρο του ΣΠΑΠ και Δήμαρχο Κηφισιάς Βασίλη Ξυπολιτά και απευθυνόμενους προς τους αυτοδιοικητικούς παρευρισκόμενους και μέλη του Συνδέσμου δήλωσε: «Πρωταρχικό μας μέλημα, σε κάθε μας βήμα είναι να μπορούμε να είμαστε αποτελεσματικοί για την κοινωνία. Ο ρόλος μας ως νέα Περιφερειακή Αρχή είναι να δρούμε συντονισμένα, στηρίζοντας έμπρακτα -με κάθε πρόσφορο μέσο- όλους εκείνους που με αυταπάρνηση και γενναιότητα βρίσκονται συνεχώς στην πρώτη γραμμή».
Ο κ. Αηδόνης μετά το πέρας της τελετής δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η παροχή αυτών των οχημάτων στο Σύνδεσμό μας, που με τη σειρά του στηρίζει τα μέλη του όπως και τον Δήμο Παλλήνης. Ο δικός μας Δήμος έχει πάρα πολλά να κάνει στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, δεδομένης της λυπηρής κατάστασης που παραλάβαμε. Πρέπει να χτίσουμε ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων και μέσων, ικανών να προασπίσουν το περιβάλλον και την ασφάλεια των Δημοτών. Έχουμε σχέδιο και προχωρούμε με ταχύτατους ρυθμούς. Θα τα καταφέρουμε».
  
  
    
 
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο