ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: «ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ»

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

« ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ»

 

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ !!!!!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και με ιδιαίτερη χαρά και αγάπη , θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 11/9/21 , δράση αγάπης για τα παιδιά, με τίτλο «ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ!». Στην εκδήλωση αυτή θα διανεμηθούν σχολικές τσάντες με όλα τα σχολικά είδη και αξεσουάρ , στους μαθητές όλων των ηλικιών , των οποίων οι οικογένειες είναι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σχολικές τσάντες , κασετίνες ,τετράδια, στυλό, μολύβια , γόμες ,ξύστρες, μαρκαδόροι ,ξυλομπογιές και όλος ο απαραίτητος σχολικός εξοπλισμός, θα μοιραστεί στα παιδιά που θα κληθούν να παρευρεθούν με τις οικογένειες τους στον χώρο των Κοινωνικών Δομών , Έντισον 3 – Παλλήνη, το Σαββατο 11 Σεπτεμβρίου ,από τις 11:00 έως τις 14:00. Τα παιδιά θα προσέρχονται ανά ώρα και ανά ηλικιακή ομάδα. Θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας covid-19 και περιορισμού μετάδοσής του.

Από αυτή την όμορφη γιορτή χαράς δεν θα λείπουν και οι εκπλήξεις!

  • Άφθονο παγωτό θα μοιραστεί σε όλους , με το τροχήλατο καροτσάκι παγωτού της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ , ενώ σε κάθε παιδί θα δοθούν σακούλες με πολλά σνακ για τα διαλείμματα του σχολείου όπως κρουασάν , μπισκότα , κράκερ , χυμοί , ψωμάκια , κέικ συσκευασμένα, ταχίνι, γκοφρέτες , μπάρες δημητριακών και πολλές άλλες λιχουδιές, που αποτελούν χορηγίες εταιριών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.

  • Στην γιορτή θα παρευρεθεί ο coach Νίκος Μπουντούρης πρώην διεθνής παίχτης του μπάσκετ ο οποίος θα μοιράσει σε όλα τα παιδιά δώρα και αθλητικά είδη.

  • Μια χαριστική έκθεση παιδικού βιβλίου θα έχει στηθεί στον ίδιο χώρο , όπου τα παιδιά και οι γονείς μπορούν να επιλέξουν όσα βιβλία επιθυμούν !

  • Επίσης ,σε όλους τους μαθητές θα μοιραστούν υγρά αντισηπτικά , μαντηλάκια, και προστατευτικές μάσκες, για το σχολείο.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην δράση «ΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΗ ΑΓΑΠΗ» μπορούν να προσφέρουν σχολικά είδη , αξεσουάρ , σχολικά σνακ , αντισηπτικά κλπ στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Έντισον 3- Παλλήνη, από Δευτέρα έως Παρασκευή , 8:00 – 3:00 και το Σάββατο 11/9/21 από τις 10:00- 14:00 . Τηλ. Επικοινωνίας 2100080402 , 2100080403, 2100080408

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ