ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ανοιχτη εκπαιδευση των δημοτων για βασικη υποστηριξη της ζωης σε ενηλικες και βασικη υποστηριξη της ζωης και αντιμετωπιση της πνιγμονης σε βρεφη και παιδια

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων –Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), διοργανώνει:

«Ανοιχτή εκπαίδευση των δημοτών για βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και βασική υποστήριξη της ζωής και αντιμετώπιση της πνιγμονής σε βρέφη και παιδιά». το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00,   στο Δημοτικό Κατάστημα  Παλλήνης Φειδιππίδου 25Α στην πλατεία Ελευθερίας   Καλούνται όλοι   γονείς, εκπαιδευτικοί, προπονητές αθλητικών σωματείων, φυσιοθεραπευτές και όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου επαγγελματικής ιδιότητας, να συμμετέχουν στην βιωματική δράση που πραγματοποιείται από επιστήμονες διασώστες. Η εκπαίδευση των πολιτών πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες  της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ   

Ανακοίνωση Πρόσκληση

«Ανοιχτή εκπαίδευση των δημοτών για βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και βασική υποστήριξη της ζωής και αντιμετώπιση της πνιγμονής σε βρέφη και παιδιά».

 

Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων –Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ), διοργανώνει:

«Ανοιχτή εκπαίδευση των δημοτών για βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και βασική υποστήριξη της ζωής και αντιμετώπιση της πνιγμονής σε βρέφη και παιδιά».

το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018, από τις 10:00 έως τις 14:00,

στο Δημοτικό Κατάστημα Παλλήνης Φειδιππίδου 25Α στην πλατεία Ελευθερίας

Καλούνται όλοι  γονείς, εκπαιδευτικοί, προπονητές αθλητικών σωματείων, φυσιοθεραπευτές και όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτου επαγγελματικής ιδιότητας.

Η εκπαίδευση των πολιτών πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες-διασώστες της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων ΕΔΟΚ και  αφορά τη βασική υποστήριξη της ζωής σε ενήλικες και παιδιά καθώς και την αντιμετώπιση της πνιγμονής σε βρέφη και παιδιά.

Η εξάσκηση των εκπαιδευομένων πραγματοποιείται σε πραγματικές συνθήκες στο έδαφος, σε συνθήκες εξομοίωσης πραγματικού περιστατικού με τη χρήση προπλασμάτων (κούκλες) φυσικών διαστάσεων, ενώ η εκπαίδευση γίνεται σε ατομικό επίπεδο για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ξεχωριστά.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανοιχτή εκπαίδευση του κοινού στη βασική υποστήριξη στη ζωή σε ενήλικες και παιδιά, και η δημιουργία ερεθισμάτων για αναζήτηση πληροφοριών σε θέματα διάσωσης της ζωής

 

Πληροφορίες

Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας: Τηλ.: 231-2031604-605-606-610

Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης Τηλ: 2106668888

Αρμόδια αντιδήμαρχος : Πόπη Ζινέλη, 2132031651

 
ΑΡΧΕΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ