ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Συγκινητικη η ανταποκριση πολιτων και φορεων στην πρωτοβουλια του Δημου για συγκεντρωση τροφιμων για το κοινωνικο παντοπωλειο

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Μεγάλη και συγκινητική ήταν η προσφορά τροφίμων για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Δημόσια και ιδιωτικά σχολεία όλων των βαθμίδων, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, συλλογικοί φορείς, επιχειρήσεις και μεμονωμένοι πολίτες προσέφεραν μεγάλες ποσότητες προϊόντων για να διανεμηθούν στους δικαιούχους.

Η ανταπόκριση αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση εντυπωσιακών ποσοτήτων τυποποιημένων τροφίμων μακράς διαρκείας στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, στο “Σπίτι της Αγάπης” που είχε τοποθετηθεί στο χριστουγεννιάτικο χωριό στην πλ. Μακεδονίας στο Γέρακα και σε άλλα επιλεγμένα σημεία συγκέντρωσης.

Εκφράζουμε ένα μεγάλο ¨ευχαριστώ¨ στους χορηγούς, στο προσωπικό των Κοινωνικών Δομών και του Δήμου, και ιδιαίτερα στους εθελοντές, που με αυταπάρνηση έφεραν εις πέρας όλη αυτή την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

 

Σε όλους ευχόμαστε “Καλή χρονιά με υγεία και χαρές για τους ίδιους και τις οικογένειες τους”.    

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ