ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Προσκληση ενισχυσης του Κοινωνικου Παντοπωλειου εν΄ οψει των εορτων των Χριστουγεννων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΕΝ΄ ΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

«Η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας και η διατήρηση της ανεργίας σε πολύ υψηλά επίπεδα, φέρνει όλο και περισσότερους συμπολίτες μας αντιμέτωπους με την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Ο Δήμος Παλλήνης, στόχευσε έγκαιρα στην δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  για την προστασία όλων όσων πλήττονται από την οικονομική κρίση .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, βασική δομή αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης μας, εξυπηρετεί σταθερά ανά μήνα, περί τις 300 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.200 πολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι επιχειρήσεις, σχολεία ,τοπικοί φορείς και απλοί πολίτες.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων , καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους , σχολεία , εταιρείες και όλους τους πολίτες της πόλης μας να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι, ζάχαρη, ντοματοπολτό, αλεύρι, όσπρια, ζυμαρικά, μπισκότα ,κονσέρβες, φρυγανιές , καθώς και χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής

Μία μικροποσότητα από τον καθένα μας,

μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους  

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτουργεί σε νέα διεύθυνση επί της οδού Έντισον 3 – Παλλήνη ( πρώην 3ο Γυμνάσιο Παλλήνης).

Για  παραδόσεις προϊόντων και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, στα τηλέφωνα :

213 2031651, 210 6612890 (καθημερινά 8:00 με 15:00)

Καλές γιορτές σε όλους,  με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

 

Ο Δήμαρχος

 

Αθανάσιος Ζούτσος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ