ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Εκφραση συμπαραστασης και αλληλεγγυης στους δοκιμαζομενους συνανθρωπους μας της Μανδρας απο τα σχολεια αλλα και τους συμπολιτες μας

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους υπεύθυνους για την μεταφορά των συγκεντρωμένων αγαθών με προορισμό την Μάνδρα και τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας. Μία μεγάλη ποσότητα τροφίμων και άλλων αγαθών συγκεντρώθηκε χάρη στις ενέργειες των Σχολείων μας, των μελών των ΚΑΠΗ αλλά και των δεκάδων μεμονωμένων συμπολιτών μας.

Τα σχολεία μας στην πρωτοπορία αυτού του ανθρωπιστικού αγώνα, έδωσαν μαθήματα αλληλεγγύης σε όλους μας και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου μας, κάθε βαθμίδας, που αγκάλιασε και προώθησε το κάλεσμα του Δήμου Παλλήνης.

Νομίζουμε ότι τα συγχαρητήρια είναι το ελάχιστο που μπορούμε να απευθύνουμε σε όλους, όμως εκεί που θα θέλαμε να σταθούμε ιδιαίτερα ήταν στα παιδικά πρόσωπα που βλέπαμε, με την ικανοποίηση και το πάθος γι αυτό που έκαναν, να βλέπουν να φορτώνονται τα αγαθά που τα ίδια συγκέντρωσαν. Το ύψιστο μάθημα ανθρωπιάς που έβγαινε μέσα από την ψυχή τους. Όμως εκεί, στην ψυχή τους, κάποιοι άνθρωποι το έβαλαν ως ιδανικό και αυτοί είναι οι παιδαγωγοί μας και οι γονείς.

Σημάδι ότι αυτή η κοινωνία αντιστέκεται και παλεύει για ένα καλύτερο αύριο "οπλίζοντας" με τις ανάλογες αξίες τη νέα γενιά, που είμαστε σίγουροι ότι θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.

Οι ποσότητες των αγαθών (κυρίως τροφίμων και εμφιαλωμένων νερών) που συγκεντρώθηκαν, είναι εντυπωσιακές και θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί το μεγαλύτερο όχημα του Δήμου Παλλήνης για να τα μεταφέρει στο Δημαρχείο της Μάνδρας. Όλο το πρωϊ μικρότερα και μεγαλύτερα οχήματα γυρνούσαν ανά τις Δημοτικές ενότητες και τα σχολεία και φόρτωναν μεταφέροντας τα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από όπου αύριο θα αποσταλούν. 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κος Θανάσης Ζούτσος, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ προς όλους όσους έφεραν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ