Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη ο τελευταίος και νικηφόρος ποδοσφαιρικός αγώνας ανδρών ΑΕGeraka επί της Μάχης Μαραθώνα

Δευτέρα 13 Μαϊου 2024

Παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη, ο τελευταίος και νικηφόρος ποδοσφαιρικός αγώνας ανδρών της Αθλητικής Ένωσης Γέρακα AEGeraka επί της Μάχης Μαραθώνα με 3-1 στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ.
Για αυτή την καθοριστική νίκη που βάζει την ομάδα του Γέρακα προ των πυλών για την μεγαλύτερη κατηγορία, ο κ. Αηδόνης δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Ξηρουχάκη Χρυσούλα και τα μέλη ΔΣ της Ένωσης για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά με όλα τα τμήματα και τις ακαδημίες. Ακόμη περισσότερα συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές που τιμούν τη φανέλα και φέρνουν διακρίσεις στην πόλη μας. Με αυτό τον τρόπο, όλοι μαζί δημιουργούν πρότυπα και καλλιεργούν αξίες που έχουν μόνο θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία μας.
Από την πρώτη στιγμή της Διοίκησής μας, επιλέξαμε να σταθούμε δίπλα στον Αθλητισμό και τα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας. Απέναντι σε μία εικόνα πραγματικά αποκαρδιωτική των αθλητικών μας υποδομών, έτσι όπως τις παραλάβαμε, προσπαθήσαμε για το καλύτερο και σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε πολλά και παρά τις οικονομικές δυσκολίες. Τα καλύτερα όμως είναι μπροστά μας και ο σχεδιασμός μας για ανακαίνιση υφιστάμενων αθλητικών υποδομών και κατασκευή νέων βρίσκεται σε εξέλιξη. Είμαστε περήφανοι που με την αρωγή μας, οι ομάδες μας φέρνουν σημαντικές νίκες. Οι νίκες αυτές ανήκουν σε όλους. Είμαστε στο πλευρό των ομάδων και των αθλητών μας, με έργα».
Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άρη Βίτσιο, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Θάνο Οικονόμου, τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Περιουσίας και Κοινότητας Παλλήνης Παναγιώτη Μερτύρη, και το μέλος ΔΣ της ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ Μανώλη Βρέντζο.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο