Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης παραβρέθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024, στην τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, με την ευλογία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικολάου, που έλαβε χώρα στην έδρα της Δνσης στο Γέρακα, κατόπιν πρόσκλησης του Διευθυντή κ. Μαρίνου Ανδρέα.

Ο κ. Αηδόνης ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά και τόνισε πως ο Δήμος Παλλήνης θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των Δνσεων Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και φυσικά στο σύνολο της Σχολικής Κοινότητας, με έργα και δράσεις.

Ο Δήμαρχος σημείωσε πως για τον Δήμο Παλλήνης έχει ξεκινήσει μία νέα εποχή που έχει στο επίκεντρο της πολιτικής τον διάλογο και την πολυσυμμετοχικότητα, ενώ ιδιαιτέρως αναφέρθηκε στη σημασία που δίνει η νέα Διοίκηση του Δήμου στη διαβούλευση με τις Δνσεις των Σχολείων και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, προκειμένου να επιλυθούν συσσωρευμένα προβλήματα πολλών ετών, αλλά και να τεθούν υγιείς βάσεις για το μέλλον.

Από την πλευρά του Δήμου Παλλήνης παραβρέθηκαν ακόμη η Αντιδήμαρχος Παιδείας Φιλίτσα Δασκαλάκη και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης Βίκυ Κακαμπούκη.

Το παρών έδωσαν ακόμη ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Διευθυντές Σχολείων.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο