Μήνυμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη για την Ημέρα της Μητέρας

Κυριακή, 12 Μαϊου 2024

Μήνυμα του Δημάρχου Παλλήνης Χρήστου Αηδόνη για την Ημέρα της Μητέρας.
«Σήμερα, γιορτάζοντας την Ημέρα της Μητέρας, θέλω να απευθύνω τον θερμότερο χαιρετισμό σε όλες τις μητέρες του Δήμου μας.
Είναι μια ημέρα που οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε και να αναδείξουμε τον διαχρονικά ανεκτίμητο ρόλο που έχουν οι μητέρες στις οικογένειες και την κοινότητά μας.
Οι μητέρες είναι οι πυρήνες κοινωνικής συνοχής και οι αληθινές ηρωίδες στις καθημερινές μάχες της ζωής. Ο δυναμισμός, και η αυταπάρνησή τους είναι το παράδειγμα και η βάση για μία καλύτερη κοινωνία.
Η Ημέρα της Μητέρας μας υπενθυμίζει ότι ο αγώνας για ισότητα και ισοτιμία περνά μέσα από την εκτίμηση και την υποστήριξη κάθε μητέρας.
Εμείς ως νέα Δημοτική Αρχή προσπαθούμε καθημερινά να αναβαθμίσουμε τις υποδομές και υπηρεσίες προς τις μητέρες αλλά και κατ’ επέκταση προς τις οικογένειες, έτσι ώστε η ανάπτυξη της κοινωνίας μας να γίνεται με σύγχρονους και ασφαλείς όρους.
Εύχομαι σε κάθε μητέρα, χρόνια πολλά, χρόνια καλά!
Η αγάπη και η φροντίδα τους κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο κάθε μέρα.
Ας γιορτάσουμε αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τον σεβασμό και την εκτίμηση που τους αξίζει και ας κάνουμε το ίδιο 365 ημέρες το χρόνο με τις πράξεις και τις ενέργειές μας».
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο