Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών ευπαθούς ομάδας ΡΟΜΑ

Την 1η Ιουλίου 2024, επιτελείο στελεχωμένο από υπαλλήλους του Δήμου Παλλήνης, Παιδίατρους του Κέντρου Υγείας Σπάτων και της Παιδιατρικής Κλινικής «ΜΗΤΕΡΑ», στελέχη της Εταιρίας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία Για Όλους» και εθελοντές φοιτητές σε συνεργασία τον Σύλλογο ΡΟΜ «Νέοι Ορίζοντες» και την προέβη σε Παιδιατρική κλινική εξέταση  παιδιών ευπαθούς ομάδας ΡΟΜΑ.

Η δράση συντελέστηκε σε 2 φάσεις. Η 1η  φάση πραγματοποιήθηκε  στο Παράρτημα των Δημοτικών Ιατρείων, στην οδό Φιλίππου 21, στον Γέρακα. Στην συνέχεια το επιτελείο μετέβη στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στον Γέρακα.

Συνολικά εξετάστηκαν 25 παιδιά, εκ των οποίων, εμβολιάστηκαν 20 παιδιά.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης και ο Τομέας Υγείας του Δήμου Παλλήνης με επικεφαλής τον εντεταλμένο Σύμβουλο Βίκτωρα Παναγιωτακόπουλο εκφράζουν τις ευχαριστίες τους σε όλους όσοι συντέλεσαν  στην πραγματοποίηση αυτής της σημαντικής και πετυχημένης δράσης.

Ο Δήμος Παλλήνης, πάντα θα βρίσκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες με ανάλογες μελλοντικές δράσεις παρέχοντας το ανώτατο αγαθό όλων την ΥΓΕΙΑ.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο