«groupchat avoloura»: Η Θεατρική Ομάδα Εφήβων Παλλήνης παρουσιάζει, την Κυριακή 21 Ιουνίου, μια σκηνική σύνθεση για την εφηβεία και την επικοινωνία στο «Οινοποιείο Πέτρου»

Μέσα από τη μορφή ενός ζωντανού «group chat» επί σκηνής, η Θεατρική Ομάδα Εφήβων Παλλήνης παρουσιάζει μια σκηνική σύνθεση για την εφηβεία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την αναζήτηση της ουσιαστικής επικοινωνίας. Με χιούμορ, αμηχανία, ένταση και ευαισθησία, οι συμμετέχοντες εξερευνούν ζητήματα όπως η ανάγκη για αποδοχή, η ευθύνη μέσα στην ομάδα και η επίδραση της ψηφιακής πραγματικότητας στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η παράσταση «groupchat avoloura» θα παρουσιαστεί την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 19:00, στο Οινοποιείο Πέτρου. Με αφετηρία το έργο «DNA» του Dennis Kelly, αποτελεί μια ανοιχτή σκηνική διαδικασία και ένα μοίρασμα προβληματισμών και εμπειριών γύρω από την εφηβεία και τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα. Δεν πρόκειται για μια συμβατική θεατρική παράσταση, αλλά για έναν ζωντανό διάλογο που ισορροπεί ανάμεσα στο «μαζί» και την ατομικότητα, το χιούμορ και τη σιωπή.

Συμμετέχουν οι: Σοφιλία Αυγερινού, Παναγιώτης Γεωργόπουλος, Γιάννης Κουκουτσής, Μιχαήλ Κροκοδείλος, Ιφιγένεια Μητροπούλου, Μυρτώ Μουσούρα, Βασιλική Δημητροπούλου, Μυρώνας Μπάτρης, Σοφία Πρωτοψάλτη, Νικόλας Στεφάνης, Μαρία-Νεφέλη Τσίμα, Νίκη Φατσίου, Αγγελική Φουτσιτζή, Στέφανος Ντουλούπας.

Δραματουργία – Διδασκαλία: Χρήστος Σωνάκης.

Κύλιση στην κορυφή
Μετάβαση στο περιεχόμενο