Επιτακτική ανάγκη η ένταξη ιδιοκτησιών στο Σχέδιο Πόλεως

«Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ένταξη ιδιοκτησιών στο Σχέδιο Πόλεως, τα οποία εδώ και 30 χρόνια είχαν εγκλωβιστεί καθώς τα Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια και των 3 Δημοτικών Ενοτήτων ήταν παλαιά και ανημέρωτα» τόνισε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά τη συνάντηση που είχε με εκπροσώπους της μελετητικής εταιρίας που έχει αναλάβει το σχετικό έργο.
Ο κ. Αηδόνης σημείωσε πως «είναι πλέον αναγκαία η σημειακή ή/και γενικότερη τροποποίηση των Χρήσεων Γης και η εναρμόνισή τους με τα σημερινά δεδομένα με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, καθώς και την εξάλειψη του φαινομένου των γειτονιών πολλών ταχυτήτων – είναι μία ενέργεια που έπρεπε να γίνει εδώ και πολλά χρόνια δεδομένης της πληθυσμιακής αύξησης αλλά και των αναγκών που γεννά ο νέος τρόπος ζωής».
Ο Δήμαρχος ζήτησε από τη μελετητική εταιρία την επίσπευση του δικού της έργου και την ουσιαστικότερη συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου.
➡️Στη συνάντηση ακόμη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τενχικών Υπηρεσιών Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, ο Δ/ντης της Τεχνικής Υπηρεσίας Βασίλης Πολυχρονόπουλος, η συνεργάτης του Δημάρχου επί τεχνικών θεμάτων Μαρία Λεβαντή.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο