Εκδήλωση “Μικροί σεφ – Μεγάλες αγκαλιές αγάπης”

Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024

Μικροί Σεφ – Μεγάλες αγκαλιές αγάπης!
Ένα σπουδαίο μήνυμα αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης έστειλαν τα παιδάκια του Β’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Γέρακα που «ντύθηκαν» Σεφ για μία ημέρα και κατασκεύασαν με τη βοήθεια του Σεφ Δημήτρη Ζίγκηρη, ζυμαρικά για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Παλλήνης.
Το παρών στη δράση έδωσε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης ο οποίος συνεχάρη την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Ασπασία Τσιτζικάκη για την πρωτοβουλία, καθώς και την υπεύθυνη του Σταθμού Ανδρονίκη Αραβαντινού, το σύνολο του προσωπικού όπως και τις επίσης συμμετέχουσες εκπροσώπους του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλότεχνον.
Ο Δήμαρχος μετά το πέρας της δράσης δήλωσε: Τα παιδιά μας από μικρή ηλικία μαθαίνουν να δημιουργούν και να βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ανάλογες δημιουργικές εμπειρίες και δράσεις ευαισθητοποίησης, θα λαμβάνουν χώρα σε όλους τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου μας, και στη συνέχεια και στο σύνολο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Θέλουμε η νέα γενιά να γαλουχείται με αξίες και ιδανικά που θα δημιουργούν ένα ισχυρό δίχτυ προστασίας για κάθε ευάλωτο συνάνθρωπό μας.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο