Άρης Βίτσιος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παλλήνης: Πρωτοφανές, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμέρος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Δήμαρχο Χρήστο Αηδόνη και παράλληλα καταγγέλλει τον εαυτό του!

Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2024

Δήλωση του Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης, Άρη Βίτσιου:

Κατά την πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής λογοδοσίας του Δήμου Παλλήνης ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σμέρος επέλεξε να υποβάλει τον συγκλονιστικό αριθμό θεμάτων προς συζήτηση… ΜΗΔΕΝ!

Ο ΚΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΩΝ, επικεφαλής, της μείζονος μειοψηφίας, προφανώς έκρινε ή πως όλα βαίνουν καλώς στον Δήμο μας, πράγμα που δίνει ακόμη μία ψήφο εμπιστοσύνης στον νέο Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη και τη Δημοτική Αρχή, ή πως η 17χρονη θητεία της δικής του Διοίκησης και του απερχόμενου Δημάρχου έχει τόσα απόνερα «ευημερίας» για τις τοπικές κοινωνίες που δεν τίθεται κάποιο θέμα για συζήτηση.

Και τι έκανε στο τέλος ο κ. Σμέρος που προσήλθε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου με την πολιτική στάση του ΘΕΑΤΗ; Επέλεξε να προσπαθήσει να φιμώσει τη διαδικασία και να καταγγείλει όλους όσοι δεν συμμετείχαν στον διάλογο, δηλαδή τον ΕΑΥΤΟ του !!!

Μαζί με τον αυτοεξορισμό του και την αυτοκαταγγελία του, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας βγάζει στο ξέφωτο την ανυπαρξία σοβαρού Δημοτικού Έργου της προηγούμενης Διοίκησης και την ανυπαρξία Διαλόγου (τους) με την Τοπική Κοινωνία!

Αποτελεί ΔΕΣΜΕΥΣΗ της νέας Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του νέου Δημάρχου Χρήστου Αηδόνη, πως όλη η τοπική κοινωνία θα μάθει την πραγματική κατάσταση του Δήμου και των υποδομών της πόλης, που απέχει πολλά έτη φωτός από τα προεκλογικά σποτάκια της προηγούμενης Διοίκησης.

Η συνεδρίαση Λογοδοσίας ήταν ακόμη μία ευκαιρία να παρουσιαστεί αυτή η εικόνα και η ίδια η συμπολίτευση να θέσει ερωτήματα, αλλά και λύσεις, που ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας αρνήθηκε -για κάποιο δικό του λόγο – να υποβάλει.

Ενημερώνουμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο και κυρίως τους πολίτες πως:

  • Ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης, θα συνεχίσει τη Διαβούλευση που για πρώτη φορά στα χρονικά αυτού του Δήμου πραγματοποιήθηκε με όλους τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης και πρωτίστως με το σύνολο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Σχολικές Μονάδες.
  • Ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης θα συνεχίσει να διοικεί με ένα πολυσυμμετοχικό μοντέλο που θέλει το σύνολο της Διοίκησης του Δήμου στο πλευρό του Δημότη και όχι αποκλεισμένο από την πρόοδο του τόπου.
  • Ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης θα συνεχίσει να επιλύει τα εκατοντάδες προβλήματα πολιτών που βρίσκονταν στα συρτάρια της προηγούμενης διοίκησης.
  • Ο νέος Δήμαρχος Χρήστος Αηδόνης θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Δήμου και των Δημοτών και καθημερινά θα προσπαθεί να ανατάξει τις ζωτικές λειτουργίες του δημοτικού φορέα, προκειμένου να μπει σε μία ρότα ανασυγκρότησης και ανάπτυξης.

Σε αυτή τη λογική λοιπόν, η προηγούμενη διοίκηση, αν καταλάβαινε γιατί έχασε τις εκλογές και μπροστά στους σκελετούς και τα τεράστια προβλήματα που ξεπετιούνται καθημερινά, θα έπρεπε να ζητήσει τουλάχιστον μία ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τους Δημότες. Αντί αυτού επιλέγει την ΑΛΛΑΖΟΝΕΙΑ και την ΕΠΑΡΣΗ. Όμως, αυτή η Δημοτική Αρχή δεν βρίσκεται σε αυτή τη θέση με ΕΝΤΟΛΗ του Παλληνιώτικου Λαού, για να λύσει τα ψυχολογικά ζητήματα καμίας παράταξης παρά μόνο τα τεράστια προβλήματα που άφησε ως κακή προίκα η προηγούμενη Διοίκηση.

Όλα στο Φως ! Προβλήματα και Λύσεις!

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο