Απονομή βραβείων από τον Δήμαρχο Παλλήνης Χρήστο Αηδόνη στους νικητές του Σχολικού Μαραθωνίου “Πάμε Ανακύκλωση” στο πλαίσιο της δράσης Followgreen

Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Bραβεία απένειμε ο Δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης στους νικητές του Σχολικού Μαραθωνίου “Πάμε Ανακύκλωση” σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης Followgreen, το Σάββατο 25 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του στα οφέλη της ανακύκλωσης και στη σημασία που έχει αυτή για την οικολογία και το περιβάλλον, ενώ σημείωσε τους στόχους της νέας Δημοτικής Αρχής στον τομέα αυτό.
Ο κ. Αηδόνης τόνισε πως μέσα στα σχολεία και την οικογένεια χτίζεται η κουλτούρα της ανακύκλωσης και ο Δήμος στηρίζει όλες τις δράσεις στον τομέα αυτό.
Ο Δήμαρχος ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Θεόδωρο Σμυρλιάδη και τον αρμόδιο Εντεταλμένο Σύμβουλο Κώστα Στρίκο για την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά για την ευταξία στην πόλη αλλά και τις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που διοργανώνονται σε σχολεία και γειτονιές του Δήμου.
Τέλος ο Δήμαρχος σημείωσε το θετικό αποτύπωμα αυτής της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή και ιδιαιτέρως στάθηκε στην προσπάθεια της δημοτικής συμβούλου Πόπης Ζηνέλη.
Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο