Τελέστηκε την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου από τον Πατέρα Ιερώνυμο ο αγιασμός στο Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου μας, παρουσία του Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθανάσιου Ζούτσου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών και Κοινοτικών συμβούλων, εθελοντών καθηγητών γονέων και μαθητών.
Το Κοινωνικό Φροντιστήριο με τις πολλές επιτυχίες κάθε χρόνο, (φέτος 16 από τα 21 παιδιά πέτυχαν την είσοδό τους στα ΑΕΙ), ιδρύθηκε κάτω από τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες των προηγούμενων χρόνων και ήλθε να ανακουφίσει τις δοκιμαζόμενες οικογένειες συμπολιτών μας. Βασίζεται εξ ολοκλήρου στην εθελοντική προσφορά Καθηγητών οι οποίοι προσφέρουν το χρόνο, τις γνώσεις την εμπειρία αλλά κυρίως την αγάπη τους στα παιδιά.
Το αποτέλεσμα κάθε χρόνο τους δικαιώνει, όμως κυρίως δικαιώνει τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής που ανέλαβε από την αρχή πρωτοβουλία και πέτυχε απόλυτα στο να καλυφτεί ένα μεγάλο κοινωνικό κενό που δημιούργησαν οι οικονομικές συνθήκες, δίνοντας την δυνατότητα σε δεκάδες παιδιά μέχρι σήμερα, να διεκδικήσουν και να κερδίσουν το επόμενο βήμα τους στην Ανώτατη εκπαίδευση.
