ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ψηφιστε τις Κοινωνικες Δομες του Δημου Παλληνης για το βραβειο «καλυτερων πρακτικων Βιωσιμης Αναπτυξης

Ψηφίστε ηλεκτρονικά τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Παλλήνης  για το βραβείο «καλύτερων πρακτικών Βιώσιμης Ανάπτυξης», κάνοντας κλικ στην ακόλουθη διεύθυνση: http://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting

Τα βραβεία «Bravo Sustainability Awards!», έχουν στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών & δράσεων που αναπτύσσονται στη χώρα μας και προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα & την Κοινωνική Υπευθυνότητα.

Η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή από 10 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2015 και για την εγκυρότητα της ψηφοφορίας, απαιτείται προσωπικό email.

Οι πρωτοβουλίες & δράσεις που συμμετέχουν στα BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS προέρχονται από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Οργανισμούς της Κοινωνίας Πολιτών και αφορούν 5 θεματικές ενότητες (Bravo Governance, Bravo Market, Bravo Environment, Bravo Society, Bravo In Action).

 

Οδηγίες για την ηλεκτρονική ψηφοφορία…

Κάνετε κλικ στην παραπάνω διεύθυνση, και στη συνέχεια scrolldownτον κέρσορα για να επιλέξετε την κατηγορία ΒΡΑΒΕΙΟ: BRAVO SOCIETY.

Ακριβώς δίπλα επιλέγεται τον Οργανισμό: ΔΗΜΟΙ/ΠΕΡΙΦΕΡΙΕΣ και αμέσως κάνετε κλικ δίπλα στην αναζήτηση (σύμβολο μεγεθυντικού φακού).

Επιλέγετε τις Κοινωνικές δομές Δήμου Παλλήνης, τις βαθμολογείτε και ψηφίζετε.

 

Λίγα λόγια για το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Δήμου Παλλήνης…

Στις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες που έχουν δημιουργηθεί στην χώρα μας, ο Δήμος Παλλήνης αναγάγει την τοπική αυτοδιοίκηση ως το τελευταίο οχυρό, ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και συμπαράστασης.
Μέσα από το Δίκτυο Κοινωνικών Δομών Δήμου Παλλήνης αποδεικνύετε ότι η ανθρώπινη πόλη μπορεί να γίνει πράξη, αφού είναι ήδη αναγκαιότητα.

Οι δράσεις του Δικτύου των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης, περιλαμβάνουν τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Φαρμακείου, του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, του Κοινωνικού Ανταλλακτηρίου, της Τράπεζας Χρόνου και της Διανομής των Προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες.

Να σημειωθεί ότι πρόσφατα – τον Ιούλιο 2015 – το Δίκτυο των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Παλλήνης έλαβε το πρώτο διεθνές βραβείο καλύτερης παρουσίασης στο Παγκόσμιο Φόρουμ για τη Δημόσια Υγεία, στο Μάντσεστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

 

Λίγα λόγια για το θεσμό…

Ο θεσμός BRAVO που για τέσσερα συναπτά έτη διοργανώνεται από το QualityNet Foundation, το δίκτυο υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών, συνδέεται για πρώτη φορά με την Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 και εξελίσσεται στα Bravo Sustainability Awards

 

Ο θεσμός θέτει ως στόχο του να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις καλύτερες πρακτικές που κατεγράφησαν από τους συμμετέχοντες Οργανισμούς & Φορείς στο πλαίσιο του Διαλόγου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη της Πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020. Οι πρακτικές αυτές συμβάλλουν στην προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας, της δημιουργίας προτύπων υπεύθυνης συμπεριφοράς και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Η διαδικασία της ανάδειξης των καλών πρακτικών των Βραβείων βασίζεται στη φιλοσοφία του QualityNet Foundation, που εστιάζει στην εμπλοκή και στο διάλογο με τους Κοινωνικούς Εταίρους. Στο πλαίσιο αυτό, η σύνδεση με την Πρωτοβουλία Sustainable Greece 2020 πραγματοποιήθηκε με σκοπό να δημιουργηθεί ένας τρόπος επιπλέον προώθησης και επιβράβευσης των πρακτικών που καταθέτουν οι συμμετέχοντες οργανισμοί στη Πρωτοβουλία, καθώς μιας ευρύτερης αφύπνισης και εκπαίδευσης των συμμέτοχων αναφορικά με τις πρακτικές και τις πρωτοβουλίες αυτές.
 

Ποιοι συμμετέχουν

Δικαίωμα συμμετοχής στα BravoSustainabilityAwards έχουν: Οι Επιχειρήσεις/ Επαγγελματικοί Φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η Κοινωνία Πολιτών/ ΜΚΟ.
 

 

Περισσότερες πληροφορίες
Ενημερωθείτε αναλυτικά τον Θεσμό και τις Επιτροπές Αξιολόγησης στο: bravo.sustainablegreece2020.com

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ