ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Νεα μετρα στηριξης του Δημου Παλληνης για τους πυροπληκτους πολιτες

Πρόσθετα μέτρα στήριξης για τους πυρόπληκτους, πέραν αυτών που εφαρμόζονται ήδη ή θα εφαρμοστούν στην πορεία, θα εισηγηθεί ο Δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 26 Ιουλίου. Ειδικότερα, ο Δήμαρχος Παλλήνης προτείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο να εγκρίνει τα εξής;:
  • 1. Απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής Δημοτικών Τελών Καθαριότητας και Δημοτικού Φόρου για όλες τις κατοικίες και επιχειρήσεις του Δήμου Παλλήνης που χαρακτηρίζονται κίτρινες ή κόκκινες, έως το τέλος του έτους, με επανεξέταση της ως άνω απαλλαγής και ανανέωσης αυτής, για όσες κατοικίες και επιχειρήσεις θα παραμένουν μη χρησιμοποιούμενες.
  • 2. Πλήρης απαλλαγή καταβολής λογαριασμών ύδρευσης για το Β και Γ τετράμηνο, δηλαδή έως το τέλος του 2022, για όλα τα πυρόπληκτα νοικοκυριά, με οικήματα που έχουν χαρακτηριστεί πράσινα, κίτρινα ή κόκκινα, μετά τις αυτοψίες των κλιμακίων ελεγκτών μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
  • 3. Καμία επιπλέον επιβάρυνση στους λογαριασμούς ύδρευσης του β’ τετράμηνου του 2022, για όλους τους κατοίκους εντός των οριοθετημένων πυρόπληκτων περιοχών του Δήμου Παλλήνης, οι οποίοι αναγκάστηκαν να καταναλώσουν επιπλέον νερό για τις ανάγκες πυρόσβεσης καθώς και αποκατάστασης και καθαρισμού των χώρων, μετά την πυρκαγιά.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ