ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Παλλήνης, ενημερώνει τους γονείς, για τα αποτελέσματα των αιτήσεων και της εγγραφής των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και μέσω του Δήμου και μέσω των προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Οι πρώτοι πίνακες αποτελεσμάτων με τις τοποθετήσεις βρεφών και νηπίων, αναρτήθηκαν την 23η Ιουλίου του 2021 στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ακολούθησε η ανακοίνωση της 12ης Αυγούστου 2021, για τον τρόπο υποβολής των voucher στον φορέα και τις εγγραφές όσων επιλεγούν.

Η επεξεργασία των αιτήσεων των κατόχων voucher συνεχίζεται και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 30/8/21 και όπως έχει ανακοινωθεί, οι γονείς θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε ποιο σταθμό έχουν τοποθετηθεί τα παιδιά τους, ανάλογα με την διαθεσιμότητα και την δυναμικότητα του κάθε σταθμού.

Όσοι έχουν ήδη τοποθετηθεί σε σταθμό, με βάση τον πρώτο πίνακα αποτελεσμάτων της 23ης Ιουλίου 2021, εξακολουθούν να κατέχουν την θέση, ανεξάρτητα εάν πήραν ή όχι voucher .

Αυτοί του έχουν voucher από αυτή την κατηγορία και όσοι από τους υπόλοιπους ειδοποιηθούν ότι έγινε δεκτό το voucher , πρέπει να προσέλθουν 1η και 2α Σεπτεμβρίου στη δομή τοποθέτησης τους.

Οι επιλεγέντες μέσω Δήμου, που δεν διαθέτουν voucher , μπορούν να προσέλθουν για εγγραφή μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Για την προσέλευση των παιδιών και το στάδιο προσαρμογής, θα ενημερωθείτε από την υπεύθυνη του κάθε σταθμού.

Μετά την ολοκλήρωση των τοποθετήσεων και των εγγραφών και εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις, το Δ.Σ θα τις συμπληρώσει με 2ο πίνακα τοποθετήσεων από τους επιλαχόντες των αιτήσεων μέσω Δήμου.

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ