ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Μία δύσκολη και πρωτόγνωρη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μία χρονιά που εκτός των άλλων δυσκόλεψε την εκπαιδευτική διαδικασία, απομάκρυνε τους μαθητές από το φυσικό τους χώρο που είναι η αίθουσα διδασκαλίας και εξάντλησε και αυτούς και τους καθηγητές τους σε μια διαδικασία μάθησης εξ αποστάσεως που σε καμιά περίπτωση δεν υποκαθιστά τη δια ζώσης διδασκαλία.

Όλο το δυναμικό του κοινωνικού φροντιστηρίου προσπάθησε να σταθεί δίπλα στους μαθητές και κυρίως στους τελειόφοιτους της Γ΄ Λυκείου με όσα μέσα διέθετε και με όλα όσα τα πρωτόκολλα επέτρεπαν στα διάφορα στάδια. Μεγάλος ο αγώνας των εθελοντών καθηγητών και μεγάλη η προσπάθεια των μαθητών μας. Η συλλογική αυτή δουλειά σε δύσκολες συνθήκες ήταν τελικά επιτυχής και άξιζε τον κόπο τόσων ανθρώπων.

Ευχή όλων μας είναι, η αρχή της νέας σχολικής χρονιάς να μας βρει όλους θωρακισμένους απέναντι στον πιο ύπουλο ιό, για να μπορέσουμε δια ζώσης πλέον να βοηθήσουμε τους μαθητές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους εθελοντές καθηγητές του κοινωνικού φροντιστηρίου, στους υπεύθυνους και στη Γραμματεία, στους μαθητές μας και στους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν. Να είναι όλοι και όλες καλά και να απολαύσουν με ασφάλεια τις ημέρες του καλοκαιριού.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα δέχεται αιτήσεις για το σχολικό έτος 2021-2022 από 1-15 Σεπτεμβρίου και κατά τις ώρες 09.00πμ-13.00μμ τις εργάσιμες ημέρες. Πληροφορίες για τα τμήματα και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται στα τηλέφωνα 2106666782 και 2100080406.

Θα λειτουργήσουν τμήματα για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και του Λυκείου. Για να καλύψουμε τις αυξημένες απαιτήσεις σε διδακτικό προσωπικό, καλούμε και νέους συναδέλφους και συναδέλφισσες να έρθουν να βοηθήσουν σε αυτή την ωραία προσπάθεια. Παρακαλούμε να έρθουν σε επαφή μαζί μας στέλνοντας ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση koinfro@gmail.com με μία απλή αίτηση κι ένα βιογραφικό σημείωμα.

Και ο μικρότερος διαθέσιμος χρόνος είναι πολύτιμος για εμάς, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, ολιγομελή τμήματα με ασφάλεια και αποτελεσματικότερη εκπαιδευτική διαδικασία. Η ενασχόληση με το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα δικαιώσει σίγουρα την επιλογή σας για έναν θεσμό που συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας. Και πάλι ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλες και όλους.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ