ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Συνεδριαση του Κοινοτικου Συμβουλιου Παλληνης την Δευτερα 28 Ιουνιου 2021

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 Καλείστε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την 28η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, κατ΄εφαρμογή της παρ.2 του αρθ. 67 του Ν.3852/10, και σε συνδυασμό των όσων προβλέπονται στο άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (αρ.Φυλ.55/τΑ΄/11-03-2020) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην υπ΄αρ. 60249/22-9-2020 εφαρμοστική εγκύκλιο, προκειμένου να συζητήσουμε επί των παρακάτω θεμάτων: 

ΘΕΜΑ 1ον : Λήψη απόφασης περί έκδοσης ή μη προέγκρισης ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, με δραστηριότητα «ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ» της εταιρείας «Ι.ΡΑΜΑΝΤΑΝ & ΣΙΑ Ε.Ε.», επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 41Β, στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

ΘΕΜΑ 2ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής για καθαρισμό των ρεμάτων, ενόψει της αντιπυρικής περιόδου, στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

ΘΕΜΑ  3ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής για κλάδεμα φυτών και καθαρισμό της νησίδας σε όλο το μήκος της Λ.Μαραθώνος,  στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

 

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης                     

                                                                                             ΚΟΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ