ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Συνεδριαση του Κοινοτικου Συμβουλιου Δ.Ε Παλληνης την Δευτερα 31 Μαϊου 2021

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 

Καλείστε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την 31 η Μαΐου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00, κατ΄εφαρμογή της παρ.2 του αρθ. 67 του Ν.3852/10, και σε συνδυασμό των όσων προβλέπονται στο άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (αρ.Φυλ.55/τΑ΄/11-03-2020) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην υπ΄αρ. 60249/22-9-2020 εφαρμοστική εγκύκλιο, προκειμένου να συζητήσουμε επί των παρακάτω θεμάτων:

ΘΕΜΑ 1ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για έκδοση αδείας μικρής κλίμακας για την αποκατάσταση περίφραξης γηπέδου (και κοπής δύο λευκών) στην περιοχή Τρίγωνο Κάντζας, στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

ΘΕΜΑ 2ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού επί της οδού Αγίας Παρασκευής, περιμετρικά των 37 στρεμμάτων του Λόφου Έντισον, του ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

 

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

ΚΟΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ