ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Δωρεαν Rapid test απο το Ε.Ε.Α. σε επιχειρηματιες και ελευθερους επαγγελματιες

Oι διευθύνσεις των Αντιπεριφερειών όπου θα πραγματοποιηθούν οι δειγματοληψίες με Rapid Test ανίχνευσης κορονοϊού είναι οι ακόλουθες:

 • Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο
 • Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος
 • Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών
 • Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι
 • Τα μέλη του Ε.Ε.Α.  που ενδιαφέρονται για τη διενέργεια του test θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα (κάντε κλικ ΕΔΩ) ενώ κατά την προσέλευση τους σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχει ορίσει η Περιφέρεια θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης τους.

  Τα ραντεβού θα ορίζονται ανά ώρα.

  Η διαδικασία προβλέπει καταρχήν τη λήψη Rapid test και ακολούθως σε περίπτωση θετικότητας την ειδική λήψη του μοριακού τεστ PCR. 

  Η πληροφόρηση θα γίνεται στο πλαίσιο της προσωπικής διαδικασίας  στον κάθε έναν, ο οποίος θα εξετάζεται και θα υπάρχει δυνατότητα να δοθεί εγγραφή βεβαίωση στα αρνητικά τεστ. Για την παραπάνω διαδικασία θα λάβουν μέρος οι ιατροί, νοσηλευτές και ψυχολόγοι του Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο της επιδημιολογικής έρευνας, ενώ τις γραμματείες στα τέσσερα σημεία της Αττικής θα ενισχύσουν και εργαζόμενοι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

  ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ