ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Συνεδριαση (δια περιφορας) του Κοινοτικου Συμβουλιου Παλληνης την Παρασκευη 16 Απριλιου 2021

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 Καλείστε σε συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την 16η Απριλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00, κατ΄εφαρμογή της παρ.2 του αρθ. 67 του Ν.3852/10, και σε συνδυασμό των όσων προβλέπονται στο άρθρο 10 της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (αρ.Φυλ.55/τΑ΄/11-03-2020) «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού covid-19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Η εν λόγω συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στην υπ΄αρ. 60249/22-9-2020 εφαρμοστική εγκύκλιο, προκειμένου να συζητήσουμε επί των παρακάτω θεμάτων: 

ΘΕΜΑ 1ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για επανυποβολή αίτησης επέκτασης δημοτικού φωτισμού επί της οδού ΄Ηρας του Λόφου Παλλήνης, στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

ΘΕΜΑ 2ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Τεχνική Υπηρεσία για σύνταξη μελέτης κυκλοφοριακής ρύθμισης επί των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου & Αλαμάνας στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

ΘΕΜΑ  3ον : Λήψη απόφασης και εισήγηση στην Υπηρεσία Πρασίνου για εξέταση αιτήματος κλάδευσης ή κοπής δένδρων στη νότια πλευρά του Ιερού Ναού Αγίου Τρύφωνος στο ΔΔ Παλλήνης του Δήμου Παλλήνης.

 

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλλήνης

ΚΟΥΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ