ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε και αυτά τα Χριστούγεννα η διανομή πακέτων τροφίμων και άλλων ειδών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης. Η διανομή ξεκίνησε την Τρίτη 17/12/19 και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23/12/19 . Οι υπάλληλοι του Δήμου καθώς και οι εθελοντές που το στηρίζουν, φρόντισαν ώστε τα πακέτα να ετοιμαστούν και να παραδοθούν εγκαίρως και χωρίς καμία ταλαιπωρία σε όλες τις οικογένειες .

Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι όλα τα βασικά είδη τροφίμων σε επαρκείς ποσότητες ( τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, ελαιόλαδο, γάλα, ζυμαρικά, ρύζι , όσπρια κλπ) είδη καθαριότητας, απορρυπαντικά, βρεφικά είδη, καθώς και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τσουρέκια, μπισκότα, σοκολάτες, γαλοπούλες και κρέας , ενώ στα παιδιά όλων των ηλικιών μοιράστηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή τη χρονιά, εκτός των πόρων του Δήμου, ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική ήταν η στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πολλών συνανθρώπων μας , φορέων ( σχολεία- σύλλογοι ) και εταιρειών, μέσω των ευγενικών τους χορηγιών.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη !

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ