ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Σε κλίμα αγάπης και αλληλεγγύης πραγματοποιήθηκε και αυτά τα Χριστούγεννα η διανομή πακέτων τροφίμων και άλλων ειδών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης. Η διανομή ξεκίνησε την Τρίτη 17/12/19 και ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23/12/19 . Οι υπάλληλοι του Δήμου καθώς και οι εθελοντές που το στηρίζουν, φρόντισαν ώστε τα πακέτα να ετοιμαστούν και να παραδοθούν εγκαίρως και χωρίς καμία ταλαιπωρία σε όλες τις οικογένειες .

Τα είδη που διανεμήθηκαν είναι όλα τα βασικά είδη τροφίμων σε επαρκείς ποσότητες ( τυποποιημένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, ελαιόλαδο, γάλα, ζυμαρικά, ρύζι , όσπρια κλπ) είδη καθαριότητας, απορρυπαντικά, βρεφικά είδη, καθώς και Χριστουγεννιάτικα εδέσματα, τσουρέκια, μπισκότα, σοκολάτες, γαλοπούλες και κρέας , ενώ στα παιδιά όλων των ηλικιών μοιράστηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα .

Αξίζει να σημειωθεί ότι και αυτή τη χρονιά, εκτός των πόρων του Δήμου, ιδιαίτερα σημαντική και συγκινητική ήταν η στήριξη στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, πολλών συνανθρώπων μας , φορέων ( σχολεία- σύλλογοι ) και εταιρειών, μέσω των ευγενικών τους χορηγιών.

Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη !

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ