ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Δημοσια Εκδηλωση Ολοκληρωσης του εργου “Πρασινη Ενεργεια και Πολιτες: Σχεδιασμος, Εκπαιδευση, Εφαρμογη”

Με χαρά σας καλούμε στη Δημόσια Εκδήλωση Ολοκλήρωσης του έργου “Πράσινη Ενέργεια και Πολίτες: Σχεδιασμός, Εκπαίδευση, Εφαρμογή” τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου, ώρα 18:00-21:00 στο Δημόσιο ΙΕΚ Κηφισιάς - ΟΑΕΔ, Γ. Λύρα 140 (Κτίριο Α).

Παρουσίαση από τους συμμετέχοντες φορείς σχετικά με το τι έγινε τους τελευταίους 9 μήνες στο πλαίσιο του έργου.

Χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Παλλήνης κ. Αθανάσιο Ζούτσο. Παρουσίαση για το έργο, την αξιοποίηση αυτού και τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου Κηφισιάς - Ν.Ερυθραίας - Εκάλης από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών, Ενέργειας και Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού κ. Αλέξιο Μακρή.

Παρουσίαση για το έργο, την αξιοποίηση αυτού και τα μελλοντικά σχέδια του Δήμου Παλλήνης από την αρμόδια Δημοτική Σύμβουλο για τον σχεδιασμό, το συντονισμό και την εποπτεία των δράσεων Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Δήμου Παλλήνης καθώς και την εφαρμογή προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Πολιτικής εν γένει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσιακές μονάδες, κ. Καλλιόπη Ζινέλη. Παρουσίαση των αποτελεσμάτων των ερευνών του έργου σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες και την Πράσινη Ενέργεια.

Παρουσίαση του επιτραπέζιου παιχνιδιού των Ενεργειακών Κοινοτήτων και της ψηφιακής εφαρμογής του Φωτοβολταϊκού Συστήματος. Θα μπορεί όποιος/α το επιθυμεί να παίξει και να εξοικειωθεί μαζί τους.

Όποιος/α το επιθυμεί θα μπορεί να δει το φωτοβολταϊκό σύστημα που εγκαταστάθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος στην ταράτσα του Δημόσιου ΙΕΚ Κηφισιάς. Δηλώστε συμμετοχή: https://www.eventbrite.com/e/82933230525 Mail επικοινωνίας: citizensgreenenergy@gmail.- com Το αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες νωρίτερα της εκδήλωσης

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ