ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Επισκεψεις σχολειων στην εκθεση «ΘΑΛΑΣΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» στο Δημο Παλληνης

Υπό την αιγίδα του Δήμου Παλλήνης η HELMEPA– Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος θα διοργανώσει Περιβαλλοντική Έκθεση για το θαλάσσιο περιβάλλον, η οποία θα φιλοξενηθεί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα από 28 Νοεμβρίου μέχρι 5 Δεκεμβρίου 2019 σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής. 

Οι ημέρες λειτουργίας της Έκθεσης είναι:

-       Πέμπτη 28 Νοεμβρίου

-       Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

-       Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

-       Τρίτη 3 Δεκεμβρίου

-       Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 

Στόχος είναι τις πρωινές ώρες των 5 ημερών να την επισκεφτούν οργανωμένα περίπου 900 μαθητές Α/θμιας (Δ΄ - ΣΤ΄ Δημοτικού) Εκπαίδευσης. Η Έκθεση έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. 

Η επίσκεψη  περιλαμβάνει ξενάγηση στην Έκθεση από επιστημονικό στέλεχος της HELMEPA  σχετικά με τη σημασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος για τη διατήρηση της ζωής στον πλανήτη, τις απειλές που δέχεται το θαλάσσιο περιβάλλον από τον άνθρωπο, τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να το προστατέψουμε, πληροφορίες για την εξερεύνηση των ωκεανών, τις θαλάσσιες επιστήμες και την τεχνολογία. Στο τέλος γίνεται  προβολή ενός 10λεπτου βίντεο για την επιβάρυνση των θαλασσών με πλαστικά απορρίμματα.

Τα σχολεία που επιθυμούν να επισκεφτούν την έκθεση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScIeAU18k8JiR9NQ_gDk6H7Tfcsl3VnJWiyNIKjg0W40bwKAQ/viewform  μέχρι 18 Νοεμβρίου 2019 σύμφωνα με σχετική επιστολή που έχει αποσταλεί στις σχολικές μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Υπεύθυνη Περιβ/κης Εκπ/σης στην Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ανατ. Αττικής κα Β.Βορύλλα στο τηλ 6974074794 καθώς και στην  Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Περιβαλλοντικής Πολιτικής Δήμου Παλλήνης κα Π. Ζινέλη στο τηλ 6974020778.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ