ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019: ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, σας ενημερώνουμε πως ο Δήμος Παλλήνης παρέχει στους πολίτες του προγράμματα πρωτογενούς πρόληψης ψυχικής υγείας με υπηρεσίες ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής.

Οι υπηρεσίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο λειτουργίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας που αντιμετωπίζουν προσωπικές ή οικογενειακές δυσκολίες, οι οποίες τους προκαλούν ψυχολογική δυσφορία. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ατομική ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική, ομαδική θεραπεία, παραπομπή σε αρμόδια ψυχοκοινωνική δομή όπου απαιτείται, Σχολές Γονέων, ενημερωτικές-εκπαιδευτικές ομιλίες για ψυχοκοινωνικά θέματα σε γονείς, εκπαιδευτικούς και το ευρύ κοινό κ.ά. 

Αρμόδιο για τα θέματα αυτά είναι το Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παλλήνης το οποίο μετακινήθηκε από την Έντισον 3 λόγω της προσωρινής εγκατάστασης του 7ου Δημοτικού Σχολείου. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2132031632, 2132031625.

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ