ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Πραγματοποιηθηκε η ημεριδα Ενημερωσης & Ευαισθητοποιησης με θεμα: “Μαθαινω για την νοσο ALZHEIMER“

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ALZHEIMER

  ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Παλλήνης υλοποίησε με εξαιρετική επιτυχία την ημερίδα Ενημέρωσης  & Ευαισθητοποίησης με θέμα: “Μαθαίνω για την νόσο ALZHEIMER“ την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 στα ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης με εισηγήτρια την  Τατιάνα Δημητρίου , (MSc, Συμβουλευτική Ψυχολογία).

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα  Αλτσχάιμερ, Η  νόσος Αλτσχάιμερ αποτελεί στις μέρες μας, μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις της δημόσιας υγείας, μια επιδημία με δυσβάσταχτες συνέπειες για τους ασθενείς τις οικογένειές τους, αλλά και την κοινωνία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα Υγείας Κος Στεφανάκης Εμμανουήλ.

Η Εισηγήτρια της Ημερίδας « Μαθαίνω για την νόσο ALZHEIMER» ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκόμενους για όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις γύρω από την ασθένεια, για τρόπους πρόληψης καθώς και έγκαιρης διάγνωσης της νόσου. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον τρόπο διαχείρισης της καθημερινότητας όχι μόνο των ασθενών αλλά και τον φροντιστών τους.

Μετά το τέλος της ομιλίας το παρευρισκόμενο κοινό έλαβε απαντήσεις και διευκρινήσεις στις ερωτήσεις που διατύπωσε στην εισηγήτρια, καθώς και του χορηγήθηκε σχετικό ενημερωτικό υλικό..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ