ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Σχεδιο Βιωσιμης Αστικης Κινητικοτητας Δημου Παλληνης - Προσκληση 2ης διαβουλευσης

Γέρακας, 7-06-2019

Αρ. Πρωτ.: 18539

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Δεύτερη (2η) Συνάντηση Δικτύου Φορέων ΣχεδίουΈργου ΣΒΑΚ Δήμου Παλλήνης

Ο Δήμος Παλλήνης, στο πλαίσιο της εκπόνησης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) της πόλης οργανώνει τη δεύτερη συνάντηση που αποσκοπεί στη διαβούλευση των Εμπλεκόμενων Φορέων του Έργου (Φορείς σχετικοί με τις μεταφορές, θεσμικοί φορείς, εκπρόσωποι των πολιτών μέσα από τις ομάδες / συλλόγους της τοπικής κοινωνίας).

Βασικό αντικείμενο της δεύτερης συνάντησης είναι αρχικά η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης της υφιστάμενης κατάστασης όπως πραγματοποιήθηκε με αυτοψία και μετρήσεις πεδίου, μελέτη κειμένων πολιτικής και υφιστάμενων μελετών του Δήμου και τα αποτελέσματα των ερωτηματολογίων για τη γνώμη πολιτών και φορέων σε σχέση με τα υφιστάμενα προβλήματα, το όραμα και τους στόχους τους για τον Δήμο Παλλήνης. Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν το όραμα, οι στρατηγικοί στόχοι/προτεραιότητες, όπως αυτές απορρέουν από τα αποτελέσματα της παραπάνω μεθοδολογίας.

Σε αυτό το σημείο οι συμμετέχοντες θα κληθούν να επικυρώσουν το όραμα, να οριστικοποιήσουν τους στρατηγικούς στόχους/προτεραιότητες που εξυπηρετούν το όραμα και να συζητήσουν τα εναλλακτικά σενάρια για την κινητικότητα προτείνοντας τυχόν τροποποιήσεις ή προσθήκες. Το μέρος αυτό της συνάντησης θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή εργαστηρίου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27/6/2019, 13:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ. στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου (Ιθάκης 12, Γέρακας) του Δήμου Παλλήνης.

Το περιεχόμενο της εκδήλωσης συνοψίζεται στον παρακάτω Πίνακα:

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ