ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Πλατφορμα καταθεσης ιδεων για το "Σχεδιο Βιωσιμης Κινητικοτητας στο Δημο Παλληνης

Ο Δήμος Παλλήνης σχετικά με την εκπόνηση του ΣΒΑΚ κοινοποιεί την «Πλατφόρμα κατάθεσης ιδεών (http://svakpallini.eu/) για το "Σχέδιο Βιώσιμης Κινητικότητας στο Δήμο Παλλήνης".

Παρακαλούμε, τόσο τους Πολίτες όσο και τους Τοπικούς Φορείς, να επισκεφτείτε την Πλατφόρμα για να ενημερωθείτε για το τι είναι τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) καθώς και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του ΣΒΑΚ του Δήμου Παλλήνης.

Η Πλατφόρμα σας δίνει τη δυνατότητα:

- να συμβάλετε στην εκπόνηση του ΣΒΑΚ, δίνοντας την οπτική σας για την κατάσταση που επικρατεί μέσα από τη συμπλήρωση Ερωτηματολογίων

(https://pallinimobility.wixsite.com/svak/symmetexw).

Επιλέξτε και συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο που σας αφορά ανάλογα με το αν εκπροσωπείτε κάποιο φορέα (Διοικητικές Αρχές, Πάροχοι μεταφορικού έργου και ενοικίασης μέσων μεταφοράς, Σύλλογοι πολιτών, Εμπορικοί Σύλλογοι, Εταιρείες που επηρεάζουν τις μετακινήσεις κτλ.), εάν είστε εκπρόσωποι συλλόγων γονέων (δημοσίων σχολείων ή εκπρόσωποι ιδιωτικών σχολείων του Δήμου), εάν είστε κάτοικοι του Δήμου.

Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κυκλοφοριακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και την ομάδα εργασίας που έχει συσταθεί, για οποιαδήποτε διευκρίνηση .

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ