ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Ξεκινησαν οι εκσκαφες για το νεο Νηπιαγωγειο στο Ο.Τ. 831 της Δ.Ε. Γερακα

Ο Δήμος Παλλήνης υπηρετώντας τις ανάγκες των κατοίκων στις τρεις Δημοτικές Ενότητες – Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης -  και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι το 70% του πληθυσμού, αποτελείται από νέους οικογενειάρχες με μικρά παιδιά, προχωρά στην προγραμματισμένη κατασκευή ενός ακόμα Νηπιαγωγείου, προκειμένου να καλυφθεί η πιεστική και ραγδαία αυξανόμενη ανάγκη για σχολική στέγη.

Τα δεδομένα του Δήμου Παλλήνης, προσδίδουν μια δυναμική, δημιουργούν όμως ταυτόχρονα την ανάγκη  για περισσότερες εγκαταστάσεις και υποδομές σε Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σχολική στέγη, Αθλητικά και Πολιτιστικά κέντρα κ.λ.π..

Το νέο Νηπιαγωγείο, επί της οδού Μυρτιάς(Ο.Τ.831), στη γειτονιά του Γαργηττού ΙΙ Δ.Ε. Γέρακα, έρχεται να συμπληρώσει τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, μετά και το υπό κατασκευή Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο επί των οδών Αισώπου, Αθηνάς, Νυμφών και Ανδρομέδας(επίσης στο Γαργηττό ΙΙ).

Ο Δήμος Παλλήνης εξυπηρετεί το προφίλ όλων των αναγκών της νέας οικογένειας με παιδιά σχολικής ηλικίας.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η κατασκευή τριών σχολικών μονάδων, ενώ μόλις ολοκληρώθηκε η κατασκευή δύο βρεφονηπιακών σταθμών και διεκδικεί ακόμα την κατασκευή ενός ακόμη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ