Αφιερωμα της ΕΡΤ1 και της εκπομπης "ΕΠΤΑ" με την δημοσιογραφο κ. Βαλια Πετουρη στο Κοινωνικο φροντιστηριο του Δημου Παλληνης!

Με ένα αφιέρωμα της ΕΡΤ και της εκπομπής "ΕΠΤΑ" που παρουσιάζει η δημοσιογράφος κ. Βάλια Πετούρη, για το Κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης και στο τμήμα εκμάθησης Αγγλικών ενηλίκων, υπήρξε για άλλη μια φορά αναφορά μέσα από την Δημόσια Τηλεόραση, στο Δήμο Παλλήνης και τις κοινωνικές του δραστηριότητες. Μέσα από τις δομές που εδώ και πολλά χρόνια έχει δημιουργήσει και λειτουργεί, φυσικά με την καθοριστική συνεισφορά των εθελοντών του, ο Δήμος Παλλήνης προσπάθησε και πέτυχε μέσα σε δύσκολες για όλη τη χώρα εποχές, να κρατήσει όρθια την τοπική κοινωνία καλύπτοντας με εναλλακτικό και αξιόπιστο τρόπο, ανάγκες σε σημαντικούς και αναγκαίους τομείς που επιβαρύνουν κάθε οικογένεια αλλά και κάθε δημότη ξεχωριστά.

Αν και πια όλοι τις γνωρίζουμε, θα τις αναφέρουμε για άλλη μια φορά για να τιμήσουμε το σπουδαίο έργο των εθελοντών που τις στελεχώνουν. 

Δημοτικά Ιατρεία, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φροντιστήριο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Κοινωνικό Ανταλλακτήριο, Σχολές Γονέων, Τμήμα ζωγραφικής για Ενήλικες κ.α

Ο Δήμος Παλλήνης πορεύεται στο μέλλον ανταποκρινόμενος στις κοινωνικές ανάγκες. Ευχή όμως όλων μας είναι, κάποια μέρα να αρθούν και να μην ξαναϋπάρξουν ποτέ, οι αιτίες που για την αντιμετώπιση τους, δημιουργήθηκαν οι παραπάνω δομές!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ