ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Με την ευχη για μια «Καλη Χρονια» εγινε ο καθιερωμενος Αγιασμος στα σχολεια του Δημου Παλληνης

Το πρώτο κουδούνι που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2014 – 15, «χτύπησε» και επισήμως την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου, για τα ημερήσια και εσπερινά σχολεία του Δήμου Παλλήνης με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, που παρέστη στoυς Αγιασμούς του Νηπιαγωγείου Ανθούσας, του 2ο Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και στου 7ο Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, καλωσόρισε τους μαθητές και τις μαθήτριες, ευχόμενος να είναι δημιουργική η φοίτηση στο σχολείο, ενώ ενθάρρυνε τους δασκάλους και τους καθηγητές να συνεχίσουν το πολύ καλό έργο τους.

Διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Παλλήνης όπως και στο παρελθόν θα είναι πάντα διπλά στην Εκπαιδευτική Κοινότητα και ζήτησε από τους μαθητές να αφήσουν τα προβλήματα στους μεγαλύτερους και οι ίδιοι να αφιερωθούν στην μελέτη και τα μαθήματά τους.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Παλλήνης είναι από τους λίγους Δήμους στην ελληνική επικράτεια που έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες συνθήκες μάθησης και εκπαίδευσης στις σχολικές αίθουσες, την στιγμή που οι πολλοί Δήμοι έχουν ανακοινώσει ότι δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις λόγω των γνωστών οικονομικών προβλημάτων.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ