ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ»

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

ΚΛΕΙΤΑΡΧΟΥ & ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Τ.Κ. 153 44 ΓΕΡΑΚΑΣ / ΤΗΛ.  210 66 19 937

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ»

Τo  Σάββατο 16 &την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 το Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα υποδέχθηκε την θεατρική ομάδα ενηλίκων Δ.Ε. Γέρακα με το σπουδαίο έργο του Ι.Καμπανέλλη  «Η ΑΥΛΗ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ» σε σκηνοθεσία Ασπασίας Τζιτζικάκη.

 Το έργο μας μεταφέρει στην αρχές της δεκαετίας του 50’ στην  αυλή  μιας αθηναϊκής συνοικίας όπου συνυπάρχουν οι ψυχές και οι ιστορίες των ανθρώπων που κατοικούν εκεί συνθέτοντας ένα χαρακτηριστικό ψηφιδωτό της λαϊκής κοινωνίας της εποχής. Με διαφορετικές καταβολές αλλά συνδετικό στοιχείο την αγωνία για επιβίωση και καλύτερη ζωή, τα πρόσωπα εκφράζουν και ζουν τις χαρές και τις λύπες τους, τα όνειρα και τις απογοητεύσεις τους. Αυτή η υποχρεωτική συμβίωση γεννά όλες τις προβληματικές μορφές μιας μικροκοινωνίας, όπου ο καθένας μοιράζεται, θέλοντας και μη, τον προσωπικό του χώρο και κόσμο. Την ίδια στιγμή όμως διατηρεί ζωντανή την επικοινωνία, την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά.

Η παράσταση έτυχε θερμότατης υποδοχής από το κοινό το οποίο καταχειροκρότησε τους  ηθοποιούς  των εργαστηρίων μας  οι οποίοι έδωσαν  πραγματικό ρεσιτάλ ερμηνείας  σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό έργο. Καθοδηγήτρια στο δύσκολο αυτό εγχείρημα ήταν η κ.Τζιτζικάκη όπου  με την σειρά της έδωσε τον καλύτερο σκηνοθετικό εαυτό της.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε τους συντελέστες για την παράσταση που μας χάρισαν συμβάλλοντας με τον καλύτερο τρόπο στην διατήρηση του υψηλού επιπέδου των πολιτιστικών δρώμενων της πόλης μας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ