Ημερες Προληψης Διαβητη στο Δημο Παλληνης

Οι γλυκοαίματοι!!!!...μπορεί και να κινδυνεύουν σοβαρά!!!!!!!
Η πρόληψη και η παρακολουθηση είναι η λύση..

Η προσέλευση στις δράσεις του Δήμου Παλλήνης ήταν πέρα από την αναμενόμενη...και έφθασε τις 500 μετρήσεις , παρά το τσουχτερό κρύο!!! 
Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο όχημα που εγκατασταθηκε στην Πλατεία Ι.Ν Αγ. Ιωάννου Θεολόγου, στον Γέρακα στις 20.12.2017 και στην Πλατεία Κωστή Παλαμά, στην Παλλήνη, στις 21.12.2017
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συνεργασία την Med Trust AE για την ανταπόκριση της στο αίτημα του Δήμου Παλλήνης και την άψογη συνεργασία που είχαμε..Σύντομα οι δράσεις θα συνεχιστούν στο νέο έτος.

Ο σακχαρώδης διαβήτης είναι μεταβολική ασθένεια η οποία χαρακτηρίζεται από αύξηση της συγκέντρωσης του σακχάρου στο αίμα (υπεργλυκαιμία) και διαταραχή του μεταβολισμού της γλυκόζης, είτε ως αποτέλεσμα ελαττωμένης έκκρισης ινσουλίνης είτε λόγω ελάττωσης της ευαισθησίας των κυττάρων του σώματος στην ινσουλίνη. Ο σακχαρώδης διαβήτης έχει χρόνια πορεία και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά σοβαρών επιπλοκών, όπως καρδιαγγειακή νόσο, χρόνια νεφρική ανεπάρκεια, βλάβες του αμφιβληστροειδούς, βλάβες των νεύρων, στυτική δυσλειτουργία κ.ά.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ