Συνεχιζονται και το 2017 τα δωρεαν μαθηματα Ψυχοπροφυλακτικης/Ανωδυνου Τοκετου στο ΠΕΔΥ Αγιας Παρασκευης

Οι Μαίες του ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής συνεχίζουν και για το 2017 τις επιτυχημένες Δράσεις τους «Προετοιμασία εγκύων για τον Τοκετό, τη Λοχεία, τον Θηλασμό και τη Γονεϊκότητα» (γνωστά και ως μαθήματα «Ψυχοπροφυλακτικής» ή «Ανώδυνου Τοκετού») και «Ιατρείο Θηλασμού» προσφέροντας μία ολοκληρωμένη πρόταση στα ζευγάρια που ενδιαφέρονται να λάβουν μία οργανωμένη ενημέρωση για την περιγεννητική περίοδο ή να λύσουν τυχόν προβλήματα κατά την διάρκεια του θηλασμού.

 

Οι μαίες υποστηρίζοντας την πρόσβαση όλων των εγκύων σε υπηρεσίες επιπέδου της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας έχουν οργανώσει στο ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής κύκλους προγεννητικών συναντήσεων που αποτελούνται από πέντε δωρεάν ενημερωτικά μαθήματα με την μορφή κλειστών ολιγομελών ομάδων.

 

Παράλληλα προσφέρουν τις γνώσεις τους σε θηλάζουσες μητέρες στα πλαίσια του Ιατρείου Θηλασμού είτε με προσωπικές συνεδρίες κατόπιν ραντεβού στην Μονάδα ή τηλεφωνικά.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, διαθεσιμότητα θέσεων και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά στο 210 6016911(καθημερινές 7.30-17.30), μέσω email maiespedyagparaskevi@gmail.com ή μέσω της σελίδας τους στο fb Μαίες-ΠΕΔΥ Αγίας Παρασκευής 

 

 

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ