Γιορτη Ληξης ΚΔΑΠ ΜΕΑ

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 18:30, στο Οινοποιείο Πέτρου Παλλήνης, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες του Δήμου μας πραγματοποίησε θεατρι  κή παράσταση για την λήξης της χρονιάς, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Άνοιξης 2014.

Tα παιδιά υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους μας παρουσίασαν την κωμωδία του Αριστοφάνη «ΕΙΡΗΝΗ», σε διασκευή για παιδικό θέατρο και πραγματικά μας εξέπληξαν με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν προκειμένου να ευχαριστήσουν  τους συγγενείς και φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Η συγκίνηση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα του κοινού ωστόσο αυτό που υπερτερούσε ήταν ο θαυμασμός.   

Θαυμασμός γιατί σε μια κοινωνία η οποία έχει τοποθετήσει τα άτομα αυτά στο περιθώριο εκείνα βρίσκουν τρόπους ώστε να κάνουν την παρουσία τους αισθητή. «Σύμμαχοι» στο δύσκολο έργο τους οι δάσκαλοι, κυρία Γούνια Μαριλένα, κυρία Μπατσούλη Κατερίνα και ο κύριος Πολίτης Γιάννης οι οποίοι έμπρακτα και με απόλυτη αφοσίωση τους συμπαραστέκονται  καθ? όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Δήμος Παλλήνης και η Κοινωφελής Επιχείρηση θα συνεχίσουν να συμπράττουν με όλες τους τις δυνάμεις έτσι ώστε τα παιδιά του Κέντρου να συνεχίσουν την ενεργή συμμετοχή τους στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα του τόπου μας. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ