Χριστουγεννιατικες εκδηλωσεις 19 -23 Δεκεμβριου 2016 - Χριστουγεννιατικο χωριο Δημου Παλληνης

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό συνέχισε ακάθεκτο τις δράσεις του προετοιμάζοντας τους επισκέπτες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων. Θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες και πλήθος δρώμενων  κατέκλυσαν το χωριό  προσφέροντας μικρές στιγμές μαγείας και θαλπωρής.      

 

 

Τη Δευτέρα 19 και την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου η θεατρική παράσταση «Σκρουτζ-Μια χειμωνιάτικη ιστορία στη μέση του καλοκαιριού» κατάφερε να διασκεδάσει  μικρούς και μεγάλους θεατές μέσα από μια ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση, φαντασία και ανατροπές. Κύριος στόχος  της παράστασης  αλλά και των ημερών που διανύουμε  είναι να  κατανοήσουμε ότι οι αληθινές αξίες της ζωής δεν είναι τα υλικά αγαθά, αλλά η αγάπη, η φιλία, η συγχώρεση και η καλοσύνη που πρέπει να διέπει τις πράξεις και τα λεγόμενα μας. 

 

Τη Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το χωριό μας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχθεί τον κ.Μαμαλάκη σε μια αφηγηματική βραδιά χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. Η ζεστή και γλαφυρή φωνή του χρωμάτισε με μοναδικό τρόπο τις ιστορίες, καθηλώντας τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι παρακολουθούσαν εκστασιασμένοι. Ωστόσο το τσουχτερό κρύο δεν μας επέτρεψε να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση στο χριστουγεννιάτικο σκηνικό του χωριού αλλά σε μαγαζί της πλατείας. Την ίδια ημέρα γύρω στις 19:30, το σύνολο χάλκινων πνευστών ΄΄HAWKIEBRAZZ’’ της φιλαρμονικής ορχήστρας του Δήμου, έδωσε τη δική του χριστουγεννιάτικη  νότα  με μια μοναδική συναυλία με όλα τα αγαπημένα τραγούδια των ημερών παρασύροντας μικρούς και μεγάλους σε γιορτινούς ρυθμούς.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ