ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Συνεχίζουμε να σας εξυπηρετούμε με ένα κλικ

Προσκληση σε συνεδριαση Οικονομικης Επιτροπης, την Τεταρτη 19 Οκτωβριου 2016

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε, σε δημόσια συνεδρίαση στο Δημοτικό κατάστημα – Ιθάκης 12 Δ.Ε. Γέρακα– Δήμου Παλλήνης, την 19η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ημέρα της εβδομάδας  ΤΕΤΑΡΤΗκαι ώρα 14:30 μ.μ. , για τα θέματα που ως κάτωθι αναφέρονται:

 

1.

Λήψη απόφασης για εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο περί αναμόρφωσης προϋπολογισμού έτους 2016.

2.

Λήψη απόφασης για ψήφιση πίστωσης, έγκριση τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση των όρων διακήρυξης της δημοπρασίας για την προμήθεια με τίτλο: «προμήθεια Λαμπτήρων και Διαφόρων Ηλεκτρολογικών Υλικών Δ.Ε. Παλλήνης».

3.

Λήψη απόφασης για Ορθή Επανάληψη της υπ΄αριθμ. 335/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με την ανάδειξη μειοδότη για την προμήθεια με τίτλο: «προμήθεια Ειδών Οπωροπωλείου για τις ανάγκες φορέων του Δήμου Παλλήνης».

4.

Λήψη απόφασης για αποδοχή εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Ευάγγελου Φραγκιαδάκη για υλικές βλάβες του οχήματος του.

5.

Λήψη απόφασης για αποδοχή εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Ντάβρη Αριστείδη για υλικές βλάβες του οχήματος του.

6.

Λήψη απόφασης για αποδοχή εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση του Νικόλαου Παιδάκου για υλικές βλάβες του οχήματος του.

7.

Λήψη απόφασης για ακύρωση της με αριθμό 345/2016 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου αποδοχή του εξωδικαστικού συμβιβασμού για αποζημίωση της κ. ΜΑΓΚΑΦΩΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για υλικές βλάβες του οχήματός της.

8.

Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιας δικηγόρου κ. ΤΣΙΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ κατόπιν της με αριθμό 023/2015 απόφασης πληρεξουσιότητας της Οικονομικής Επιτροπής.

9.

Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιας δικηγόρου κ. ΤΣΙΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ κατόπιν της με αριθμό 189/2015 απόφασης πληρεξουσιότητας της Οικονομικής Επιτροπής.

10.

Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιας δικηγόρου κ. ΤΣΙΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ κατόπιν της με αριθμό 437/2015 απόφασης πληρεξουσιότητας της Οικονομικής Επιτροπής.

11.

Λήψη απόφασης για αμοιβή πληρεξούσιας δικηγόρου κ. ΤΣΙΑΝΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ κατόπιν της με αριθμό 092/2016 απόφασης πληρεξουσιότητας της Οικονομικής Επιτροπής.

12.

Λήψη απόφασης για ψήφιση δαπανών.

Γέρακας,  14 -10-2016

Ο  Πρόεδρος

 

 

 

Αθανάσιος  Ζούτσος

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ